Kalkulator potrošnje

Unesite površinu za brzi izračun:
m2   =   

Фасадни бои

Acrylcolor

Акрилна фасадна боја

Област на употреба

Најчесто употребувана, многу водоотпорна и водорастворлива фасадна боја. Погодна е за бојадисување на мазни фино малтерисани и бетонски фасадни површини, стари неколку месеци.

Апликација

Четка

 Валјак

 Машинско прскање со пиштол

 

Потрошувачка по м2

200,0 ml

Пакување

0.75 l, 5.00 l, 15.00 l

Нијансирање

JUMIX

Припремени нијанси на бои

SVETLO RJAVI  (1120)
SVETLO RJAVI (1120)
OKSIDNO RDEČI (1210)
OKSIDNO RDEČI (1210)
TEMNO RJAVI (1140)
TEMNO RJAVI (1140)
ČRNI (1500)
ČRNI (1500)
RUMENI (3010)
RUMENI (3010)
ORANŽNI (3060)
ORANŽNI (3060)
OKER (3100)
OKER (3100)
MODRI (3320)
MODRI (3320)
ZELENI (3420)
ZELENI (3420)
RDEČI (5999)
RDEČI (5999)
ZLATI (5001)
ZLATI (5001)
SREBRNI (5002)
SREBRNI (5002)
BRONASTI (5003)
BRONASTI (5003)
BELI (1001)
BELI (1001)
Боите на екранот и на печатарот може да се разликуваат од вистинската состојба

Рок на траење во месеци

18 mesecev

Складирање

Складирање во суви и светли простории на температура од+5°C до +25°C. Не смее да замрзне.
Obojajte fotografije prostora interijera i eksterijera s JUB bojama i teksturama!

S registracijom ćete dobiti mogućnost upotrebe svojeg pretinca, u kojeg ćete moći spremati poveznice na pojedine sadržaje, članke,...

Пријавите се на е-вести