Jubosilcolor silicone

Силиконска фасадна боја
Jubosilcolor silicone

Опис

Jubosilcolor silicone е еколошка боја, направена врз база на силиконски врзива. Бојата е погодна за боење на цврсти фино малтерисани или фино измазнети фасадни површини, кои се без пукнатини или други недостатоци.

Својства

  • одлично пареопропусна;
  • долготрајно многу водоодбивна;
  • отпорна на атмосферски влијанија;
  • одлично покривна;
  • филмот од боја е отпорен на дејството на издувни гасови;
  • изглед: мат.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаАлатот го чистиме со водаSzórópisztolyВалјак

Потрошувачка

180 - 210 ml/m2 за два наноса

Амбалажа

Канта 5l, 16l.

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 l
Нијанси
  • бела (нијанса 1001),
  • база 1000;
  • тон картата JUB (нијансите обележани со *).

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk