Апликација JUB Design Studio

Интернет апликацијата JUB Design Studio ќе ви олесни при изборот на нијанси и текстури за вашиот дом. За брза и едноставна визуелизација изберете семејна куќа, стамбена зграда или комерцијален објект и тестирајте ги различните комбинации на бои. Или одберете простор во ентериерот ипроверете, како би изгледала Вашата омилена боја кога би ја реновирале дневната соба, кујната, спалната, детската соба, бањата....    

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk