Бои со функционален ефект

НОВО! Бои со функционален ефект кои ќе донесат многу разиграност и креативност во секоја просторија од Вашиот дом.

DECOR Blackboard paint е одлична основа за пишување со креда, во систем со DECOR Magnetic base или DECOR Magnetic paint добивате уште и магнетен ефект. Одличен избор за сите големи и мали креативни глави.


 

DECOR Blackboard paint бојата за пишување со креда, е ТОП ИЗБОР за декоративно боење на внатрешните ѕидови кои нудат одлична основа за пишување со креда и бришење.

DECOR Magnetic base масата за израмнување со магнетен ефект, е ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки и др., кај кои сакаме да постигнеме моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за кујни, детски соби и сл.

DECOR Magnetic paint бојата со магнетен ефект, е ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки и др., кај кои сакаме да постигнеме моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за кујни, детски соби и сл.

 

Како да се подготват функционални површини?

За подготовка на 'магнетна површина'  во графитна нијанса: 

DECOR Magnetic base (2 слоја)

DECOR Magnetic paint (2 слоја)

 

За подготовка на 'магнетна површина'  во било која нијанса го препорачуваме системот:

DECOR Magnetic base (2 слоја)

DECOR Magnetic paint (2 слоја)

JUPOL Gold/Latex (2 слоја)

За подготовка на 'магнетна површина' преку која може да се пишува со креда го препорачуваме системот:

DECOR Magnetic base (2 слоја)

DECOR Magnetic paint (2 слоја)

DECOR Blackboard paint (2 слоја)

Производите DECOR Magnetic base/paint може поединечно да се употребуваат, но за да се постигне истиот магнетен ефект треба да се зголеми бројот на слоеви.

 

Имате прашање за нашите стручни лица? Кликнете овде.

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk