JUB Tрендовски бои за 2016

Нијанси на музиката 
Трндовски бои 2016

»Музиката и дава 
душа на вселената, 
крилја на мислата,
елан на мечтата
и живот на сите.«

(nn)

Инспирацијата за трендовските бои за 2016 ја најдовме во музиката, во различните музички стилови, кои со своите карактеристични ритми и мелодии создаваат различни палети на бои. Тие во нас будат многу различни чувства и никако нé не оставаат рамнодушни. Така, секој може да го најде својот омилен музички стил и да ужива во омилените нијанси на бои.

Одкако ќе го изгледате видеото, побарајте нова инспирација во пријатната хармонија!

Деталното представување на трендовските бои за 2016, за вас го направивме на следниов линк.

 

JUB barvni trendi 2016
JUB barvni trendi 2016
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk