Внатрешни бои за професионална употреба

JUPOL Latex matt

JUPOL Latex matt

Високо перива мат латекс внатрешна боја

JUPOL Latex semi matt

JUPOL Latex semi matt

Високо перива полумат латекс внатрешна боја

JUPOL Latex satin

JUPOL Latex satin

Високо перива сјајна латекс внатрешна боја

Amikol

Amikol

Латекс боја со ефикасна заштита против мувла

Листа на внатрешни бои за професионална употреба

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk