JUPOL Belol

Бела внатрешна боја
JUPOL Belol

Опис

JUPOL Belol е боја направена на база на водена дисперзија и полимерни врзива. Се употребува за декоративна заштита на ѕидови и тавани кај помалку оптоварени површини.

Карактеристики:

  • едноставна за нанесување;
  • филмот од боја е добра пареопропусен;
  • отпорна на суво триење;
  • ислучително ниско количество на лесно испарливи органски материи;
  • не содржи тешки метали и други отровни материи.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакMašinska prskalicaАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

170 - 200 ml/m2 при два наноса

Пакување

Канта 15.00 l

Документи

m2
0 l
Нијанси
  • бела (нијанса 1001)
  • до пастелни нијанси, може да се нијансира со DIPI Color (до 200 ml на 15 l бела боја) или со DIPI Koncentrat (до 100 ml на 5 l бела боја).

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk