JUPOL Spray

Високо покривна „Perfect spray” внатрешна боја

Опис

JUPOL Spray е еколошка високоперива боја за брз и едноставен  начин за освежување на ѕидовите и таваните со прскање. Со ознаката  „Perfect spray“, која овозможува нанесување со помош на опрема која има идентичен зелен логотип „Perfect spray“ (Wagner).

  • едноставна за нанесување со пиштол – со ознака “Perfect spray”;
  • добро отпорна на мокро триење;
  • висока покривност;
  • свиленкасто мат изглед;
  • висока пареопропусност;
  • исклучително ниски својства на лесно растворливи  органски супсанции.

Детали

Подготовка и нанесување 
Mašinska prskalica

Потрошувачка

160 - 190 ml/m2 за два наноса;

Амбалажа

Канта 10.00 l

Документи

m2
0 l
Нијанси
  • Бела (нијанси1001);
  • Тон карта JUB (нијнси со краен број 3,4 и 5).

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk