Jubin Akrilin кит

Кит за дрво

Опис

Jubin Akrilin ките дисперзна маса за израмнување, и за поправка на површинските грешки и оштетувања на производи од масивно дрво и други слични површини, пред завршната површинска обработка - фино брусење, нанесување на лазури и други премази, или лакирање.

Својства

  • ефикасно ги санира површинските грешки до 3 mm во еден нанос;
  • може да се користи за внатрешна и надворешна употреба, а компатабилен е за системите на водена и алкидна основа;
  • добро прифаќање;
  • едноставно нанесување;
  • еколошки производ;

Детали

Подготовка и нанесување 
ЛопаткаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

1,0 kg/m2 за еден нанос со дебелина од1 mm

Embaliranje

Пластична туба 150 g,

Канта 750 g, 8 kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Akrilin - tehnični list(pdf , 267.53 KB)
Akrilin - varnostni list(pdf , 74.75 KB)

Калкулатор на потрошувачка

m2
0 kg
Нијанси
  • бела (10);
  • боја на смрека (20);
  • боја на бука (30);
  • боја на даб  (40).

Jubin Akrilin кит, може да се нијансира и со новиот производ Dipi Super Color. Така, во прилог на четирите класични нијанси, со нијансирање на белата боја на Jubin Akrilin кит, може да се добие дури и нијнса на орев, махагони, тиково цреша. Можностите се речиси неограничени, во една кантичка на Jubin Akrilin кит може да се додаде до три пакувања од средството за нијансирање Dipi Super Color.

Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk