Фасадни системи и енергетски решенија

Изолирајте го својот дом

Добрата топлотна изолација на фасадата ги намалува трошоците за загревање во зима и ладење во летните денови, ја зголемува удобноста и придонесува за одржлив развој на животната средина. Инвестицијата на фасадниот систем бара квалитетни материјали како и професионална изведба при вградување на истите.  JUB-овата професионалност ви е на располагање при изборот на материјали и нијанси за фасада.

Консултација со архитекти

JUB-овите архитекти Ви нудат:

  • советување при избор на посакуваното решение, исполнување на вашите желби и потреби на околината и објектот.
  • изработува графички решенија.        

За да разговарате со архитект јавете се на телефонскиот број 00389 2 2454 027 или пишете на: jub@jub.com.mk

Изработаката на Design Studio е бесплатна при купување на материјалите потребни за изработка на JUBIZOL фасада!

 

Техничка поддршка

JUB-овите експерти ви нудат:

  • посета на објекот и стручен совет, а исто така и детали околу топлинскоизолацискиот систем,  
  • советување околу изборот на изведувачи, доколку е тоа ваша желба да ви дадат контакти од истите.

 

Обратете се на експертот од вашиот регион:

Регион

Лице за контакт

Контакт

Македонија

Стефановски Кузман
Техничко комерцијален претставник

Tel: 071 228 162
e-mail: kuzman.stefanovski@jub.com.mk

 

Можете да не посетите во канцеларијата, да не побарате на телефонскиот број 02/2454 027 или да ни пишете на e-mail. Ние ќе го најдеме соодветното решение за вас.

Обука

JUB Akademija

Во рамките на Техничко истражувачкиот центар, работи и JUB Akademijaта, каде што примарната дејност е обука за изведувачите, за квалитетна изведба на фасадните системи. Изведувачите кои имаат соодветни обуки за правилна изведба на фасадните системи, добиваат сертификати. За индивидуалните инвеститори се организираат најразлични стручни предавања и практични обуки од областа на вградување на топлинската изолација. Доколку сакате да бидете известени за термини, најавете се на е-новости, или пишете ни.

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk