Сите производи

Acrylcolor

Акрилна фасадна боја

Acrylcolor

AKRIL emulzija

Акрилен основен премаз и пластификатор

AKRIL emulzija

Akrinol Classic

Лепило за керамика и поробетон

Akrinol Classic

Akrinol Elastik

Еластично лепило за керамика S1

Akrinol Elastik

Akrinol Flex

Флексибилно лепило за керамика S1

Akrinol Flex
Akrinol Fugalux

AKRINOL Fugamass 1-10

Прашкаста маса за фугирање

AKRINOL Fugamass 1-10
AKRINOL Fugamass 1-10

AKRINOL Fugamix

Високоеластична дисперзна маса за фугирање

AKRINOL Fugamix
AKRINOL Fugamix

Akrinol Light

Лесно лепило за керамика

Akrinol Light

Akrinol Super Grip

Специјален премаз за груби и невпивливи површини

Akrinol Super Grip
Akrinol Super Grip

Akrinol Uniflex

Лепило за керамика со намалено пролизгување

Akrinol Uniflex

AKRINOL Uniflex white

Бело подобрено лепило за керамика

AKRINOL Uniflex white
AKRINOL Uniflex white

ALGICIDE Plus

Средство за уништување на ѕидни алги и мувла

ALGICIDE Plus
ALGICIDE Plus
Apneni belež

Bavalit

Декоративен малтер

Bavalit
Bio apnena fasadna barva
Bio apnena fasadna barva

DECOR Acrylcolor

За декоративна обработка на екстериери и интериери

DECOR Acrylcolor
DECOR Acrylcolor

DECOR Antique

Силикатна лазурна боја

DECOR Antique
DECOR Antique

DECOR Beton look

За да се постигне изглед на модерeн суров бетон

DECOR Beton look
DECOR Beton look

DECOR Blackboard paint

Боја врз која се пишува со креда

DECOR Blackboard paint
DECOR Blackboard paint

DECOR Crystal

Декоративна боја со сјаен ефект

DECOR Crystal
DECOR Crystal

DECOR Crystals

Сребрени декоративни светки како додаток во DECOR Crystal

DECOR Crystals
DECOR Crystals

DECOR Decoral

Внатрешен декоративен малтер

DECOR Decoral

DECOR Delight

Декоративна боја со ефект на преливање

DECOR Delight
DECOR Delight

DECOR Desert

Декоративна боја со изглед на пустински песок

DECOR Desert

DECOR Glamour

Покривна металик ѕидна боја

DECOR Glamour
DECOR Glamour

DECOR Magnetic base

Маса за израмнување со магнетен ефект

DECOR Magnetic base
DECOR Magnetic base
DECOR Magnetic paint
DECOR Magnetic paint
DECOR Marmorin
DECOR Marmorin Shine
DECOR Marmorin Shine
DECOR Perla
DECOR Perla

DECOR Primer (fine quartz)

Бел основен премаз со ситен кварцен песок

DECOR Primer (fine quartz)
DECOR Primer (fine quartz)

DECOR Primer (smooth)

Високопокривен бел основен премаз

DECOR Primer (smooth)
DECOR Primer (smooth)

DECOR Relief Base

Декоративна маса за израмнување

DECOR Relief Base
DECOR Relief Base

Dipi Super color

Пигмент за нијансирање на внатрешни бои

Dipi Super color

DRY WALL Primer

Основен врзувачки премаз

DRY WALL Primer

Fini omet

Декоративен малтер со гранулација 1.0

Fini omet
Fini omet
Hidrozol внатрешен аголен елемент
Hidrozol лента за дихтување
Hidrozol лента за дихтување
Hidrozol надворешен аголен елемент
Hidrozol надворешен аголен елемент
Hydrosol Classic

HYDROSOL Decor base

Декоративна водоодбивна маса

HYDROSOL Decor base
HYDROSOL Decor base

Hydrosol Elastic

Еластична хидроизолациска маса

Hydrosol Elastic

HYDROSOL Express 1K

Готова хидроизолациска маса

HYDROSOL Express 1K
HYDROSOL Express 1K

HYDROSOL Polyurethane 2K

Високоотпорен двокомпонентен безбоен премаз

HYDROSOL Polyurethane 2K
HYDROSOL Polyurethane 2K

Hydrosol Superflex 2K

Двокомпонентна високо еластична хидроизолациска маса

Hydrosol Superflex 2K
JUBIN Decor Primer

JUBIN Decor Universal

Покривна боја за дрво и метал

JUBIN Decor Universal

JUBIN Email Universal

Покривна боја за дрво и метал

JUBIN Email Universal

JUBIN Lasur

Проѕирен премаз за дрво

JUBIN Lasur

JUBIN Metal

Антикорозивна боја за метал

JUBIN Metal

JUBIN Metal Primer

Темелен премаз за железо и боја за метал

JUBIN Metal Primer

JUBIN Metal primer

Основен премаз за железо

JUBIN Metal primer

JUBIN Natural decking oil

Висококвалитетен премаз врз основа на модифицирани растителни масла и восоци

JUBIN Natural decking oil

JUBIN Natural oil

Био импрегнација за дрво

JUBIN Natural oil

JUBIN Natural wax oil

Премаз за декорирање и заштита на дрвени површини врз на база на растителни масла и восоци

JUBIN Natural wax oil

JUBIN Polyurethane lak gloss/matt

Транспарентен дебелослоен лак (сјај, мат) за ентериер

JUBIN Polyurethane lak gloss/matt
JUBIN Wood fix
JUBIN Wood fix

JUBIN Wood impregnation

Биоциден импрегнатор за дрво

JUBIN Wood impregnation
JUBIN Wood Primer

JUBIZOL Acryl Finish S

Декоративен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0 и 2.5

JUBIZOL Acryl Finish S

JUBIZOL Acryl Finish T

декоративен акрилен пердашен малтер со гранулација 2.0 и 2.5.

JUBIZOL Acryl Finish T

JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)

Декоративен малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)

JUBIZOL Brick

Декоративен фасаден систем

JUBIZOL Brick

JUBIZOL Decor finish

Дисперзиска декоративна фасадна маса 0.2/ 1.0

JUBIZOL Decor finish
JUBIZOL Decor finish

JUBIZOL Decor glitter

Стаклени зрна со рефлектирачки блескав ефект

JUBIZOL Decor glitter
JUBIZOL Decor glitter

JUBIZOL EPS

EPS Фасаден систем по мерка

JUBIZOL EPS

JUBIZOL EPS F - W0

Бел фасаден EPS без преклоп

JUBIZOL EPS F - W0

JUBIZOL EPS F - W0 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W0 035

JUBIZOL EPS F - W1

Бел фасаден EPS со преклоп

JUBIZOL EPS F - W1

JUBIZOL EPS F - W1 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W1 035
JUBIZOL EPS F - W2

JUBIZOL EPS F - W3

Бел фасаден EPS со засеци

JUBIZOL EPS F - W3

JUBIZOL EPS F G0 SunStop

Сив EPS со бел завршен премаз

JUBIZOL EPS F G0 SunStop
JUBIZOL EPS F Graphite
JUBIZOL EPS F Graphite - G0
JUBIZOL EPS F Graphite - G1
JUBIZOL EPS F Graphite - G2
JUBIZOL EPS F Graphite – G3

JUBIZOL EPS F Strong - S0

Фасаден EPS premium со висока водоодбивност

JUBIZOL EPS F Strong - S0
JUBIZOL EPS lepilna malta

JUBIZOL Finish S 1.0

Декоративен малтер за обработка на шпалетни

JUBIZOL Finish S 1.0

JUBIZOL Finish Summer additive

Додаток за малтери (JUBIZOL UNIXIL Finish, akrilni, silikonski)

JUBIZOL Finish Summer additive

JUBIZOL Finish Winter additive

Зимски додаток за JUBIZOL Unixil Finish Winter S

JUBIZOL Finish Winter additive

Jubizol Kulirplast

единствен серифициран систем за цокле

JUBIZOL Kulirplast
Jubizol Kulirplast

JUBIZOL Kulirplast 1.8 premium

Декоративен измазнет малтер со обоен мермерен гранулат

JUBIZOL Kulirplast 1.8 premium

JUBIZOL Kulirplast 2.0

Акрилен малтер од природно обоен мермер со гранулација 2.0

JUBIZOL Kulirplast 2.0
JUBIZOL lepilna malta
JUBIZOL Lepilna malta winter
Jubizol Micro Air

JUBIZOL Microair fix

Високо пареопропусен малтер за лепење со природно бела боја

JUBIZOL Microair fix

JUBIZOL Mineral Finish S

Минерален измазнет малтер со гранулација 1.5

JUBIZOL Mineral Finish S

JUBIZOL Mineral Finish Т

Минерален пердашен декоративен малтер со гранулација 2.0

JUBIZOL Mineral Finish Т

JUBIZOL MW

Систем со минерална волна по мерка

JUBIZOL MW

JUBIZOL Nano Finish S

Самочистечки силиконски измазнет малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Nano Finish S

JUBIZOL Passive

Решение за херметичка градба

JUBIZOL Passive

JUBIZOL Premium

Самочистечки фасаден систем

JUBIZOL Premium

JUBIZOL Silicate Finish S

декоративен силикатен малтер со гранулација 1.5, 2.0

JUBIZOL Silicate Finish S

JUBIZOL Silicate Finish T

декоративен силикатен пердашен малтер со гранулација 2.0

JUBIZOL Silicate Finish T

JUBIZOL Silicone Finish S

Декоративен силиконски измазнет малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Silicone Finish S

JUBIZOL Silicone Finish Т

Декоративен силиконски пердашен малтер со гранулација 2.0

JUBIZOL Silicone Finish Т

JUBIZOL Strong

фасаден систем отпорен на врнежи од град

JUBIZOL Strong
JUBIZOL Strong

JUBIZOL Strong fix

Дополнително микроармирано цементно лепило

JUBIZOL Strong fix

JUBIZOL Trend Finish S

Измазнет малтерза интензивни, заситени и потемни 'cool' нијанси со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Trend Finish S

Jubizol Trend Finish T

Пердашен малтер за интензивни, заситени и темни 'cool' нијанси со гранулација 2.0

Jubizol Trend Finish T

JUBIZOL Ultralight fix

Дебелослоен малтер за лепење

JUBIZOL Ultralight fix

JUBIZOL Unigrund

Универзален основен премаз за декоративни малтери

JUBIZOL Unigrund

JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0

силоксанизиран акрилен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0

JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0

JUBIZOL Unixil Finish Winter S

Силоксанизиран акрилен измазнет малтер

JUBIZOL Unixil Finish Winter S

Jubocid

Средство за спречување на појава на ѕидна мувла

Jubocid

Juboflex akril

Акрилна маса за дихтување

Juboflex akril
Juboflex akril

Juboflex MS

MS полимер - леплива маса за дихтување

Juboflex MS
Juboflex MS

Juboflex silikon

Силиконска универзална маса за дихтување

Juboflex silikon

Jubofloor 1-10

Тенкослојна подна маса за израмнување

Jubofloor 1-10

JUBOGLET Nivelin D

Дебелослојна маса за израмнување

JUBOGLET Nivelin D
JUBOGLET Nivelin D

JUBOGLET Classic 1-4

Внатрешна прашкаста маса за израмнување

JUBOGLET Classic 1-4
JUBOGLET Classic 1-4

JUBOGLET Elektrofix

Гипс за електроинсталатерски работи

JUBOGLET Elektrofix
JUBOGLET Hobby kit

JUBOGLET Universal 0-8

Внатрешна гипсана мaса за израмнување

JUBOGLET Universal 0-8

Jubolin Classic

Внатрешна маса за израмнување

Jubolin Classic

Jubolin P-25 Fine

Фина внатрешна маса за израмнување за машинско нанесување

Jubolin P-25 Fine

Jubolin P-50 Extra Fine

Фина внатрешна маса за израмнување за машинско нанесување

Jubolin P-50 Extra Fine

Jubolin Reparatur

Внатрешна маса за израмнување во туба

Jubolin Reparatur

Jubolin Thermo

Топлотно изолациска внатрешна маса за израмнување

Jubolin Thermo

JUBOSAN C110

Антикор врзивен малтер

JUBOSAN C110

JUBOSAN C120

Груб репрофилирачки малтер

JUBOSAN C120
JUBOSAN C130
JUBOSAN W110

JUBOSAN W120

Основен санациски малтер WTA

JUBOSAN W120
JUBOSAN W130

Jubosil Hydrophob

Водоодбивен безбоен силиконски премаз

Jubosil Hydrophob

JUKOL primer

Длабински основен премаз

Jukol primer
JUKOL primer

JUPOL Amikol

Латекс боја со ефикасна заштита против мувла

JUPOL Amikol

JUPOL bio apnena

Природна внатрешна боја

JUPOL bio apnena

JUPOL Bio Silicate

Силикатна внатрешна боја

JUPOL Bio Silicate

JUPOL Block New generation

Специјална боја за блокирање на дамки

JUPOL Block New generation

JUPOL Brilliant

врвна внатрешна перива боја

JUPOL Brilliant
JUPOL Brilliant

JUPOL Citro

Внатрешна боја со ефикасна заштита против мувла

JUPOL Citro
JUPOL Classic

JUPOL Eco premium

Врвна покривна перива боја

JUPOL Eco premium
JUPOL Eco premium
JUPOL Ekonomik

JUPOL Gold advanced

Високопокривна внатрешна перива боја

JUPOL Gold advanced

JUPOL Junior

Високопокривна перива боја за детски соби

JUPOL Junior

JUPOL Latex matt

Високо перива мат латекс внатрешна боја

JUPOL Latex matt

JUPOL Latex satin

Високо перива сјајна латекс внатрешна боја

JUPOL Latex satin

JUPOL Latex semi matt

Високо перива полумат латекс внатрешна боја

JUPOL Latex semi matt

JUPOL Latex transparent

Врвен перив транспарентен премаз

JUPOL Latex transparent
JUPOL Latex transparent

JUPOL Strong protect

Врвна перива боја за многу оптоварени ѕидни површини

JUPOL Strong protect

JUPOL Thermo

Топлинско изолациска внатрешна ѕидна боја

JUPOL Thermo

JUPOL Trend

Високопокривна перива боја во модерни нијанси

JUPOL Trend

JUPOL Weiss

Екстра бела внатрешна боја

JUPOL Weiss
Renovirni omet
Renovirni omet

REVITAL Primer New generation

Егализациски основен премаз за премостување микропукнатини

REVITAL Primer New generation

Revitalcolor

Микроармирана акрилна фасадна боја

Revitalcolor

SILICATE primer

Силикатен основен премаз

Silicateprimer
SILICATE primer

Silicatecolor

Микроармирана силикатна фасадна боја

Silicatecolor

Siliconecolor

Микроармирана силиконска фасадна боја

Siliconecolor

Siliconeprimer

Силиконски основен премаз

Silicone primer
Siliconeprimer

TAKRIL

Боја за заштита на бетон

TAKRIL

TRENDCOLOR

Силоксанизирана микроармирана фасадна боја за интензивни нијанси

TRENDCOLOR
TRENDCOLOR

Unixil G cool

IR постојан силоксанизиран акрилен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0

Unixil G cool
Unixil G cool
Valiplast
Valiplast
Valit
Valit
Vezakrilprimer
VEZAKRIL primer

Ламели од минерална волна

Ламели од минерална волна за контактни на фасади

Ламели од минерална волна

Плочи Fibran XPS Etics GF

Фасадна плоча од екструдиран полистирен

Плочи Fibran XPS Etics GF

Плочи од минерална волна

Плочи од минерална волна за контактни фасади

Плочи од минерална волна
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk