Трендови боја 2020

JUB Tрендови боја 2020

Ние во JUB, во соработка со архитектите, изготвивме четири инспирации за тоа како бојата на годината надополнува раз

ЗИМСКА МИСТИКА

Но, во зима, природата навистина го одзема здивот; просторите за живеење, сепак, се одвоени од тоа цело врем

ПРОЛЕТНА НЕЖНОСТ

Ненадминатата виталност на пролетта се оживува со зачудувачки тонови во боја.

ЛЕТНА СВЕЖИНА

Во жешките летни месеци, свежината е добредојдена во домот.

ЕСЕНСКА ТОПЛИНА

Носталгијата од есенската сезона оживува со блескави портокалови тонови, црвени и кафеави тонови кои можат д
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk