Siliconeprimer

Силиконски основен премаз
Silicone primer

Опис

ТОП ИЗБОР за сите видови минерални фасадни површини.

Својства

  • ја одржува пареопропусноста на подлогата;
  • претставува поврзувачки мост помеѓу подлогата и премазот;
  • ја егализира впивливоста на подлогата;
  • ги врзува правливите честички, кои не можеме да ги отстраниме со чистење;
  • ја зголемува водоодбивноста;
  • безбоен.

Подготовка и нанесување

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

90 - 100 ml/m2 (податок за неразреден премаз за нормално впивливи фино рапави подлоги).

Амбалажа

Канта 5l.

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист..

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk