DECOR Primer (fine quartz)

Бел основен премаз со ситен кварцен песок
DECOR Primer (fine quartz)

Опис

ТОП ИЗБОР за изведба на украсни техники Crystal и Delight.

Својства

 • Груба структура.
 • Одлична белина.
 • Исклучителна покривност.

Придобивки за инвеститорот / изведувачот

 • Супериорен конечен изглед на декоративната техника.
 • Можност за примена на различни подлоги.
 • Лесно за изработка дури и за аматери.
 • Брза и лесна апликација.

Изработка на декоративни техники

 • DECOR Delight
 • DECOR Crystal
 • DECOR Crystal

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаJUMIX нијансирањеМешање

Потрошувачка

 • 125 - 140 ml/m2

Рок на траење

 • 36 месеци

Се препорачува за техника

 • DECOR Crystal и DECOR Delight

Препорачуваме со

 •  DECOR Crystal и DECOR Delight Dark Gold

Време на сушење

 • ~ 4-5 часа

 

m2
0 l
Barvni odtenki
JUMIX
 • niansiranje po barvni karti  DECOR Crystal – 80 odtenkov 
 • niansiranje po barvni karti  DECOR Delight (baza Dark Gold) – 1 odtenek
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Delight
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Crystal
DECOR Crystal
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk