Креативност и оригиналност

Сакате ли да создадете нешто незаборавно? Тогаш дозволете си да бидете различни и креативни. Длабока сина нијанса во комбинација со мебел од дрво е совршена за создавање драматична и неочекувана атмосфера во просторот.

 

 

Розовите акценти во облик на керамика, мермер, вештачко крзно или цвеќиња создаваат разиграна и уникатна слика на амбиентот.

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk