DECOR Acrylcolor

За декоративна обработка на екстериери и интериери
DECOR Acrylcolor

Опис

DECOR ACRYLCOLOR е боја која не е штетна за околината, направена е на база на водена дисперзија со полимерни врзива. Наменета е за декоративна обработка на ѕидни внатрешни и надворешни повшини.

Карактеристики:

  • добра покривност;
  • едноставна за нанесување;
  • овозможува изработка на најразлични декоративни ефекти.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакКрпаСунѓерАлатот го чистиме со водаJUMIX нијансирање

Потрошувачка

180 до 210 ml/m2 з  за два наноса

Пакување

кантичка 0.75 l,

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Нијанси
Спремни нијанси 
Златна
Сребрена
Бронзена
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk