JUB Новости

Почитувани,

Како и секоја година, ние во JUB и оваа година Ви подготвивме некои новитети, кои ќе Ви олеснат да направите збогатена и поконкурентна понуда на производи за завршни работи во градежништвото.

Ја обновивме понудата на производи за керамика и хидроизолации, ја раширивме понудата на DIPI средствата за нијансирање, ја заокруживме понудата на производи за целосни JUBIZOL системи за вградување и во најекстремни услови.

Во продолжение се преставени сите новитети...

Вашиот JUB.

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk