Фасаден JUBIZOL "стиропор"

JUBIZOL EPS F - W0

JUBIZOL EPS F - W0

Бел фасаден EPS без преклоп

JUBIZOL EPS F - W0 035

JUBIZOL EPS F - W0 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W1

JUBIZOL EPS F - W1

Бел фасаден EPS со преклоп

JUBIZOL EPS F - W1 035

JUBIZOL EPS F - W1 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W2

JUBIZOL EPS F - W2

Бел фасаден EPS со дупки

JUBIZOL EPS F - W3

JUBIZOL EPS F - W3

Бел фасаден EPS со засеци

JUBIZOL EPS F G0 SunStop

JUBIZOL EPS F G0 SunStop

Сив EPS со бел завршен премаз

JUBIZOL EPS F Graphite

JUBIZOL EPS F Graphite - G0

JUBIZOL EPS F Graphite - G0

Сив фасаден EPS без преклоп

JUBIZOL EPS F Graphite - G1

JUBIZOL EPS F Graphite - G1

Сив фасаден EPS со преклоп

JUBIZOL EPS F Graphite - G2

JUBIZOL EPS F Graphite - G2

Сив фасаден EPS со дупки

JUBIZOL EPS F Graphite – G3

JUBIZOL EPS F Graphite – G3

Сив EPS со засеци

JUBIZOL EPS F Strong - S0

JUBIZOL EPS F Strong - S0

Фасаден EPS premium со висока водоодбивност

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk