Решенија за проблематични внатрешни површини

Дали сте во потрага за вистински решенија за ѕидни површини во кујната или бањата или како да се справите со ѕидните алги и мувла? Ви претставуваме ефикасни решенија.

Опис на проблемот/решение

Најчесто користен систем - постапки и производи

Дополнително објаснување/совет

Блокирање на дамките на внатрешните ѕидни површини

Зајакнување на помалку квалитетните подлоги: 1x JUPOL Gold (може: Jukol primer)

 

Блокада на дамките: 2x-3x JUPOL Block

 

Завршен премаз: JUPOL Block (може: JUPOL Gold или JUPOL Brilliant или  JUPOL Latex)

Бојата JUPOL Block може да се нијансира со JUMIX системот до пастелни нијанси. Ако сакате појаки нијанси, како завршен премаз го препорачуваме производот JUPOL Gold. JUPOL Gold може да се нијансира со JUMIX системот во повеќе од  10.000 нијанси.

Уништивање на ѕидните алги и мувла

Дезинфекција на заразените површини: површините се чистат со мокра крпа, а очистените и суви површини се премачкуваат со разреден Algicid plus

 

Боење: 2x JUPOL Citro (може: 2x Bioapnena barva или внатрешна ѕидна боја JUPOL со додавање на Jubocid).

Со додавање на безбојниот фунгициден раствор Jubocid во внатрешните ѕидни бои JUPOL, ефикасно се спречува растот и развојот на најмногу раширените ѕидни алги и микроорганизми на површината.

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk