SILICATE primer

Силикатен основен премаз
Silicateprimer

Опис

ТОП ИЗБОР за сите видови внатрешни и надворешни варови и варовоцементни подлоги.

Својства

  • ја егализира подлогата;
  • ги врзува правливите честички;
  • ја зголемува водоодбивноста на подлогата;
  • се користи и како основна боја;
  • бела боја

Подготовка и нанесување

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со водаДа не дојде во контакт со рацете и очите

Потрошувачка

90 - 100 g/m2 (податок за неразреден премаз за нормално впивливи фино рапави подлоги).

Амбалажа

Канта 5l.

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk