JUBIN Natural decking oil

Висококвалитетен премаз врз основа на модифицирани растителни масла и восоци

Опис

ТОП избор за декоративна заштита и одржување на дрвени подни површини, тераси, градинарски мебел и огради во ентериерот и екстериерот.

 

Својства:

 •  Ја зголемува отпорноста на атмосферските влијанија
 •  Го заштитува дрвото од нечистотија
 •  Одлична водоотпорност и УВ отпорност
 •  Длабока пенетрација во дрвото и заштита „од внатре“
 •  Биоразградлив
 •  Достапен во 4 нијанси
 •  Добра ефикасност

 

Предности и придобивки:

 •  Спречува пукање и свиткуваање на подните даски
 •   Го прави подот отпорен на вода и нечистотија.
 •  Издржлив, лесен за одржување
 •  Лесен за апликација

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакКрпаЧетка

Потрошувачка

 • 15- 30m2/l (за еден нанос);

Амбалажа

 

 • Пластична кантичка 0.65 l, 2,25 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk