JUBIN Wood fix

Лепило за дрво
JUBIN Wood fix

Опис

Еднокомпонентно лепило наменето за површинско лепење и фугирање на дрво во ентериерот.

Опис и подрачје на употреба

  • за лепење на ламинат и фугирање на иверка и стиропор;
  • едноставен за работа;
  • безбоен.

 

Детали

Потрошувачка

150-200 g/m2 

Пакување

Туба 150 g,

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 kg
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk