DECOR Glamour

Покривна металик ѕидна боја
DECOR Glamour

Опис

DECOR Glamour е покривна металик ѕидна боја наменета е за декоративна обработка на внатрешни ѕидни и плафонски површини на кои сакаме да дадеме атрактивен и модерен металик изглед.

Својства

  • посебен металик т.е. метален изглед;
  • високо отпорна на мокро триење;
  • високо пареопропусна;
  • исклучително ниска содржина на лесно испарливи органски соединенија;
  • овозможува изработка на различни декоративни ефекти со помош на декоративните техники: Pettinato, Acero, Egeo, Versus, Aurora.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЛопаткаВалјакСунѓерАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

зависно од подлогата

Pettinato 120 - 150 ml/m2 за два наноса

Амбалажа

пластична кантичка 0,65l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Нијанси
  • златна (нијанса 7001);
  • сребрена (нијанса 7002);
  • бронзена (нијанса 7003);
  • 21 нијанса од тон картата на JUB Decor Glamour.

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk