JUBOSAN C110

Антикор врзивен малтер

Опис

Jubosan C110 antikor vezna malta е наменет за заштита на арматурата, и како основен премаз за прифаќање на санацискиот малтер за бетонот. Се употребува и како подлога во системот за санација на бетон како подлога за груб репрофилирачки малтер.

Својства

  • oдлично прифаќање на подлогата;
  • заштита на арматурата од околните влијанија;
  • врзувачки слојпомеѓу старата и новата подлога;
  • база пред вградување на JUBOSAN C120;
  • едноставна подготовка и нанесување;
  • сива боја;
  • EN 1504-3.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаМистријаФанглаАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

1,9 kg/m2 за дебелина на нанос од 1mm

Амбалажа

Вреќа 20 kg.

Документи

Својства 
CE EN 1504-7
m2
0 kg
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk