Acrylcolor

Акрилна фасадна боја

Опис

Acrylcolor е еколошка боја, направена врз база на водена дисперзија на полимерни врзива. Бојата е погодна за боење на цврсти фино малтерисани или фино измазнети фасадни површини и во пракса најчесто се употребува како за станбени куќи, така и за поголеми објекти.

Својства

  • многу водоодбивна;
  • добро покривна;
  • отпорна на атмосферски влијанија;
  • едноставна за нанесување.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаДрвена глетаркаSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со водаВалјакНадворешна употреба

Потрошувачка

180 до 210 ml/m2

Амбалажа

Пластична кантичка 0.75 l,

Канта 5.00 l, 15.00 l

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk