ALGICIDE Plus

Средство за уништување на ѕидни алги и мувла
ALGICIDE Plus

Опис

ТОП ИЗБОР за заразени фасадни и внатрешни површини од алги и мувла, како и за површини од бетон и камен.  

Својства

  • Ефикасно ги уништува ѕидните алги и мувла
  • Погоден е за внатрешни и надворешни ѕидни површини
  • Во прехрамбената индустрија се употребува како премаз за уништување на мувла

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Ефикасно санирање на површините
  • Гарантиран долготраен изглед на "здрава површина"
  • Релативно едноставен за работа

Ослободете се од ѕидната мувла во 3 чекори

Препорачуваме

Детали

Подготовка и нанесување 
КрпаЧеткаВалјакДа не дојде во контакт со рацете и очитеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

  • 50 – 100 /mlm2 

Амбалажа

  • Пластично шише од 500ml
  • Пластично шише од 500ml со прскалка

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk