JUPOL Eco premium

Врвна покривна перива боја
JUPOL Eco premium

Опис

ТОП ИЗБОР за сите простории во ентериерот, особено за детските соби, спалните соби, дневните соби и сл.

Карактеристики:

• Врвна боја со сертификат  Ecolabel.

• Сертификатот докажува усогласеност со високите еколошки критериуми.

• Перива боја, покривна во само еден слој.

• Подготвена боја за употреба.

Предности за инвеститорот / изведувачот:

• Едноставна за работа, дури и за домашен мајстор.

• Врвен  изглед на обоената површина.

• Пократко време за изведба (1 нанос).

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со водаЧетка

Потрошувачка:

  • 125 ml/m2 (за еднослојно нанесување)

Рок на траење:

  • најмалку 36 месеци

Амбалажа:

  • Канта 2L, 5L

 

Отпорност на суво/мокро бришење

класа 2

Пареопропусност

висока–класа 1

VOC

1 g/l

Препорачлив валјак

Кратковлакнест валјак

Препорачлив број на наноси

1

 

Својства 
Ecolabel
  • Barvna karta JUB FF: E-F.
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk