Apneni belež

Природно белило

Опис

Apneni belež е направен врз база на чисто и фино мелена гасена вар и е квалитетна замена за варови белила од класично гасена и одлежана вар. Се употребува како дезинфекциски премаз на надворешни и внатрешни ѕидни површини. Како затитно дезинфекциско средство се употребува и во земјоделството на пример за зимска заштита на стеблата на овошните дрва.

Својства

  • моќен дезинфекциски ефект;
  • висока пареопропусност;
  • исклучително свеж мирис;
  • свилен сјај;
  • едноставен за нанесување;
  • бела боја.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакДа не дојде во контакт со рацете и очитеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

200 - 250 ml/m2 за два наноса

Амбалажа

Канта 5.00 l, 16.00 l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk