JUBIZOL Trend Finish S

Измазнет малтерза интензивни, заситени и потемни 'cool' нијанси со гранулација 1.5 и 2.0

Опис

Врвниот малтер Jubizol Trend finish во својата широка понуда на интензивни, заситени и »cool« нијанси наменет за сите оние, кои сакаат на објекотот да ги истакнат архитектурните детали, за да има посебен и уникатен изглед.  Малтерот е направен од технолошки напредни компоненти и задоволуваат високите критериуми за UV постојаност и е на располагање во измазнета и пердашена структура. Малтерот е дел од системите JUBIZOL EPS, JUBIZOL Strong и JUBIZOL Premium. Во целост ги надополнува сегашните бази 3000 (1000) кај акрилните измазнети и пердашени малтери како и кај Jubizol Unixil Finish.

Карактеристики

  • висока светлосна и временска постојаност на интензивните/заситени/cool нијанси во секакви климатски услови;
  • едноставно е за вградување;
  • добра водоодбивност и вискоа цврстина; 
  • пропорционално висока пареопропусност; 
  • долготрајна отпорност на заштита од ѕидни алги и мувла.

 

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаКружно пердашењеПиштол за прскањеМешањеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

2,5 kg/m2 кај гранулација од  1.5

3,0 kg/m2 кај гранулација од 2.0

Пакување

Канта 25 kg.

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 kg
Нијанси
  • тон карта JUB (интензивни нијанси со почетен број 5 како и сите нијанси со краен број 0 и 1)
  • тон карта JUB  Favourite feelings (нијанси со крајна буква A, B, и дел со C)
  • 10 различни нијанси означени со COOL од тон картата на  JUB*
  • 44 различни нијанси означени со COOL од тон картата на  JUB Favourite feelings (нијанси со ѕвеѕда & со полна куќичка и куќичка со лента Y<25 со исклучок на нијансата  385A/385B)*

*испорака само од фабрика

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk