JUPOL Strong protect

Врвна перива боја за многу оптоварени ѕидни површини

Опис

Бојата JUPOL Strong се одликува со 10 пати поголема перивост во споредба со обични внатрешни ѕидни бои.

Поради исклучителната перивост овозможува полесно чистење на стандардните куќни дамки од: кафе, вино, чај, сок, сенф, кечап, трагови од мрсни раце и чевли, шминки и.т.н.
Наменета за декоративна заштита на многу оптоварени внатрешни ѕидни површини како што се: кујни, бањи, деловни простории итн. бидејќи филмот од боја е високо отпорен на абење и механички оштетувања.

Својства

  • исклучително отпорна на надворешни влијанија и од механички оштетувања на филмот на боја;
  • исклучително отпорна на мокро триење;
  • исклучитено отпорна на чистење на стандардни дамки во домаќинството;
  • мазен филм со мат изглед;
  • високо покривна;
  • високо пареопропусна;
  • едноставна за нанесување.

.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаАлатот го чистиме со водаSzórásra alkalmasВалјак

Потрошувачка

160 – 190 ml/m2 за два наноса, зависно од подлогата

Амбалажа

Канта 2.00 l, 5.00 l

Својства 
5 години гаранција на JUPOL Strong
m2
0 l
Нијанси
  • бела (нијанса 1001);
  • тон карта JUB (нијанси кои завршуваат со 4 и 5).

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Ви препорачуваме 
JUPOL Strong
JUPOL Strong
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk