Домашноста и поврзаноста

Свиленкасто зелената нијанса со својата мекост внесува мир и свежина во просторот. Топлите неутрални беж нијанси овозможуваат уште поприродно чувство.

  

 

Топлото дрво, плетените текстури, брусениот месинг и мекоста на ткаенините во портокалови нијанси се совршени за создавање на удобен амбиент што дава чувство на сигурност и домаќинство.

 

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk