Изолација

JUBIZOL EPS F - W0

JUBIZOL EPS F - W0

Бел фасаден EPS без преклоп

JUBIZOL EPS F - W0 035

JUBIZOL EPS F - W0 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W1

JUBIZOL EPS F - W1

Бел фасаден EPS со преклоп

JUBIZOL EPS F - W1 035

JUBIZOL EPS F - W1 035

Плоча од експандиран полистирен - EPS

JUBIZOL EPS F - W2

JUBIZOL EPS F - W2

Бел фасаден EPS со дупки

JUBIZOL EPS F - W3

JUBIZOL EPS F - W3

Бел фасаден EPS со засеци

JUBIZOL EPS F Graphite

JUBIZOL EPS F Graphite - G0

JUBIZOL EPS F Graphite - G0

Сив фасаден EPS без преклоп

JUBIZOL EPS F G0 SunStop

JUBIZOL EPS F G0 SunStop

Сив EPS со бел завршен премаз

JUBIZOL EPS F Graphite - G1

JUBIZOL EPS F Graphite - G1

Сив фасаден EPS со преклоп

JUBIZOL EPS F Graphite - G2

JUBIZOL EPS F Graphite - G2

Сив фасаден EPS со дупки

JUBIZOL EPS F Graphite – G3

JUBIZOL EPS F Graphite – G3

Сив EPS со засеци

JUBIZOL EPS F Strong - S0

JUBIZOL EPS F Strong - S0

Фасаден EPS premium со висока водоодбивност

Плочи Fibran XPS Etics GF

Плочи Fibran XPS Etics GF

Фасадна плоча од екструдиран полистирен

Плочи од минерална волна

Плочи од минерална волна

Плочи од минерална волна за контактни фасади

Ламели од минерална волна

Ламели од минерална волна

Ламели од минерална волна за контактни на фасади

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk