DRY WALL Primer

Основен врзувачки премаз

Опис

Jubosil GF се употребува како покривен основен премаз, пред нанесување на силикатни бои (JUPOL SILIKAT, JUBOSIL ANTIK) врз внатрешни ѕидни површини.

Својства

  • ја егализира подлогата;
  • го подобрува прифаќањето на подлогата;
  • ги блокира леснорастворливите материи во подлогата;
  • добра пареопропусност.
  • бела боја.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

130-150 ml/m2 на мазни површини

Амбалажа

Канта 5l

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk