Апликација JUB Home painter

Влез во веб верзијата на JUB Home painter.

Превземете мобилна апликација за Android.

Превземет мобилна апликација за iOS.

Апликацијата JUB Home painter ќе ви го олесни изборот на нијансите и текстурата за вашиот дом. За брза и едноставна визуелизација изберете повеќестанбен или деловен објект и испробајте различни комбинации на бои. Потоа изберете простор во интериерот и проверете како со вашите најсакани нијанси на бои ќе ја обоиме дневната соба, кујна, спална, детска соба, купатило ...

Апликацијата нуди:

  • можност за боење на сопствените објекти,
  • можност за боење на типски објекти ( JUB Home куќи, и различни простори за инспирација во ентериерот),
  • можност за споредување на завршените проекти,
  • можност за прикажување на омилени нијанси по тон картата JUB Favourite feelings,
  • информација за достапност на нијансите во одредени материјали за eнтериер/екстериер,
  • можност за формирање на »Мои нијанси« - палета на вашите омилени нијанси,
  • калкулатор на потрошувачка.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk