Фасадни малтери

JUBIZOL Acryl Finish S

JUBIZOL Acryl Finish S

Декоративен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0 и 2.5

JUBIZOL Acryl Finish T

JUBIZOL Acryl Finish T

декоративен акрилен пердашен малтер со гранулација 2.0 и 2.5.

JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)

JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)

Декоративен малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Silicone Finish S

JUBIZOL Silicone Finish S

Декоративен силиконски измазнет малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Silicone Finish Т

JUBIZOL Silicone Finish Т

Декоративен силиконски пердашен малтер со гранулација 2.0

JUBIZOL Nano Finish S

JUBIZOL Nano Finish S

Самочистечки силиконски измазнет малтер со гранулација 1.5 и 2.0

JUBIZOL Silicate Finish S

JUBIZOL Silicate Finish S

декоративен силикатен малтер со гранулација 1.5, 2.0

JUBIZOL Silicate Finish T

JUBIZOL Silicate Finish T

декоративен силикатен пердашен малтер со гранулација 2.0

JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0

JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0

силоксанизиран акрилен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0

JUBIZOL Unixil Finish Winter S

JUBIZOL Unixil Finish Winter S

Силоксанизиран акрилен измазнет малтер

JUBIZOL Trend Finish S

JUBIZOL Trend Finish S

Измазнет малтерза интензивни, заситени и потемни 'cool' нијанси со гранулација 1.5 и 2.0

Jubizol Trend Finish T

Jubizol Trend Finish T

Пердашен малтер за интензивни, заситени и темни 'cool' нијанси со гранулација 2.0

JUBIZOL Finish S 1.0

JUBIZOL Finish S 1.0

Декоративен малтер за обработка на шпалетни

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk