Интимност и безбедност

Мекоста на зелената нијанса е убаво надополнета со валкани розови пастели кои создаваат чувство на нежност и женственост во просторот. Со додавање на ладна бетонска текстура и графитни сиви детали, постигнуваме помирна и позрела слика на амбиентот.

 

 

Мермер, сурово дрво, детали од бакар и геометриски модели служат како украс на нежните пастелни тонови.

  

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk