JUPOL Ekonomik

Бела внатрешна боја

Опис

JUPOL Ekonomik е боја направена врз база на водена дисперзија од полимерни врзива. Се употребува за декоративна заштита на ѕидови и тавани, каде што нема изразени посебни барања во поглед на обработка на површините.

Својства

  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • едноставна за нанесување;
  • добра пареопропусност;
  • отпорна на суво триење.

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакЧеткаSzórásra alkalmasАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

170 - 200 ml/m2 за два наноса

Амбалажа

Канта 5l, 15l

Документи

m2
0 kg
Нијанси
  • бела (нијанса 1001);
  • до пастелни нијанси може да се нијнсира со Dipi colorom или Dipi koncentratom.
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk