DECOR Crystals

Сребрени декоративни светки како додаток во DECOR Crystal
DECOR Crystals

Опис

ТОП ИЗБОР во комбинација со DECOR Crystal за да постигнете блескав и гламурозен ефект на површината на ѕидот.

Својства

• Лесно се меша во DECOR Crystal.

Изработка на декоративни техники

• DECOR Crystal

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаМешање

Потрошувачка

• DECOR Crystal 0,65lit + 26g DECOR Crystals

Рок на траење

• Неограничено

Препорачуваме

• Во техниката DECOR

Време на сушење

• ~ 6 ч

 

 

Документи

Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk