Фасадни бои

Acrylcolor

Acrylcolor

Акрилна фасадна боја

Revitalcolor

Revitalcolor

Микроармирана акрилна фасадна боја

Siliconecolor

Siliconecolor

Микроармирана силиконска фасадна боја

Silicatecolor

Silicatecolor

Микроармирана силикатна фасадна боја

Jubosil Hydrophob

Jubosil Hydrophob

Водоодбивен безбоен силиконски премаз

Bio apnena fasadna barva

Bio apnena fasadna barva

Bio apnena fasadna barva

Природна фасадна боја

TRENDCOLOR

TRENDCOLOR

TRENDCOLOR

Силоксанизирана микроармирана фасадна боја за интензивни нијанси

Нашата понуда на фасадни бои опфаќа бои за прво и за обновувачко пребојување на мазни и рапави површини. Во поглед на видот, квалитетот, староста и состојбата на фасадната подлога можеме да избереме помеѓу повеќе или помалку пареопропусна и повеќе или помалку водоодбивна боја. Сите ги изработуваме од квалитетни врзива и светлосно постојани пигменти. Со широката и богата понуда на нијанси, можеме да ги задоволиме и купувачите со најсложени барања. Во најкраток можен рок нијансите можеме да ги подготвиме во фабрика или на специјализирани продажни места со помош на машини за нијансирање.

За помош при внатрешното и надворешното декорирање, на нашата интернет страна www.jub.eu на располагање Ви е апликацијата JUB design studio, со која можете на фотографии од типски објекти и простории да испробате најразлични комбинации на бои и текстури, кои Ви се на располагање.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk