JUBIN Metal Primer

Темелен премаз за железо и боја за метал

Опис

JUBIN Metal primer е основен премаз во системот за заштита на железо, кој обезбедува одлична антикорозивна заштира. Производот лесно се нанесува, а се одликува и со одлична разливност.

Својства

  • антикорозивна заштита;
  • одлично прифаќање;
  • добра покривност;
  • едноставно нанесување.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаВалјакАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

80 – 100 ml/ m2 за еден нанос

Амбалажа

Кантичка 0.65 l

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 l
Ви препорачуваме 
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk