Bio apnena fasadna barva

Природна фасадна боја
Bio apnena fasadna barva

Опис

Bio apnena fasadna barva еколошка боја, направена врз база на гасена вар. Се употребува за декоративна заштита на слабо носиви подлоги во старата селска архитектура, со дополнителна водоодбивна заштита, како и за заштита на фасадни површини на заштитени објекти од архитектонското наследство, кои имаат посебни барања.

Својства

  • јак дезинфекциски ефект;
  • природно фунгицидно и бактерицидно дејство;
  • едноставна за нанесување;
  • висока пареопропусност;
  • бела боја.

Детали

Подготовка и нанесување 
ЧеткаДа не дојде во контакт со рацете и очитеАлатот го чистиме со водаSzórásra alkalmasВалјак

Потрошувачка

Од 225 - 250 ml/m2 за два наноса.

Амбалажа

Канта 18l

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 l
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk