DECOR Primer (smooth)

Високопокривен бел основен премаз
DECOR Primer (smooth)

Опис

ТОП ИЗБОР за изведување декоративни техники Charm и Moonlight.

Својства

 • Кадифен изглед.
 • Одлична белина.
 • Исклучителна покривност.

Придобивки за инвеститорот / изведувачот

 • Супериорен конечен изглед на декоративна техника.
 • Повеќекратна примена на различни подлоги.
 • Лесно за изработка дури и за аматери.
 • Брза и лесна апликација.

Изработка на декоративни техники

 • DECOR Moonlight
 • DECOR Charm

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаМешање

Потрошувачка

 • 110 - 125 ml/m2

Рок на траење

 • 36 месеци

Се препорачува за техника

 • Charm и Moonlight

Препорачуваме

 • со DECOR Cashmere

Време на сушење

 • ~4-5 ч

 

Документи

m2
0 l
Ви препорачуваме 
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Charm
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk