JUPOL Brilliant

врвна внатрешна перива боја
JUPOL Brilliant

Опис

JUPOL Brilliant е перива боја, која покрива уште при првиот нанос. Наменета е за корисници со најголеми барања и е погодна за декоративна заштита на ѕидови и тавани, во станбени објекти, дневни и спални соби во кои што сакаме да постигнеме мат изглед на филмот од боја.

Производството на бојата се одвива под постојан надзор на  TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München.

Својства

 • oдлично покривна уште при првиот нанос;
 • добро отпорна на мокро триење;
 • висока пареопропусност;
 • со кадифен изглед;
 • едноставно нанесување;
 • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
 • одлично покривна боја класа 1;
 • на располагање е широка палета на нијанси.

.

Детали

Подготовка и нанесување 
ВалјакЧеткаMašinska prskalicaАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

80 - 110 ml/m2 за еден нанос

Амбалажа

Канта 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l

Својства 
TÜV SÜD
m2
0 l
Нијанси
 • бела (нијанса 1001),база 1000, база 2000;
 • тон карта JUB;
 • NCS тон карта;
 • до пастелни нијанси може да се нијансира со Dipi koncentrat.

Jub Design Studio

Пристап

Тон карта

Погледјате
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk