Чести прашања

Вие прашувате, ние одговараме!

Ѕидна мувла во домот

 

Во некои соби и во бањата ми се појави мувла. Како да го решам овој проблем?

 

Одговор >

 

Санација на внатрешни ѕидови по поплава

 

Како да се санираат оштетените и натопени внатрешни ѕидови по поплава?

 

Одговор >

Oбновливо боење на фасада

 

Како да ги отстраниме алгите и која фасадана боја да ја употребиме за пребојување?

 

Одговор >

Санација на фасада по настаната поплава

 

Како да се санираат топлинско изолираните фасади после појава на поплава?

 

Одговор >

Боење на ѕидови и бањи

Која боја ја препорачувате за боење на ѕидови во бањата, доколку не сакаме да лепиме плочки?

 

Одговор >

 

 

 

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk