DECOR Magnetic base

Маса за израмнување со магнетен ефект
DECOR Magnetic base

Опис

ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки, каде сакаме да постигнеме екстремно моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за во кујни, детски соби, итн...

Својства

 • Одлична подлога со екстремно моќен магнетен ефект
 • Одлично прифаќање
 • Можно пребојување со било која нијанса од фамилијата бои JUPOL, DECOR Magnetic paint и DECOR Blackboard paint
 • Можност за пополнување на помали вдлабнатини, пукнатини и дупчиња
 • Брза и едноставна изведба бидејќи е подготвена за директна употреба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Едноставно до функционални површини
 • Нуди еднаков магнетен ефект како кај магнетната табла во систем со една од внатрешните бои, по прифатлива цена
 • Брза и едноставна за нанесување и за аматери
 • Потребни се 4 наноси (2x DECOR Magnetic base и 2x DECOR Magnetic paint) за да се достигне магнетен ефект  
 • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).

Детали

Подготовка и нанесување 
МешањеГлетаркаПиштол за прскање

Потрошувачка

 • 2.0 – 2.5 кg/m2 за два наноса

Амбалажа

 • Канта 3 кg, 6 кg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

Документи

Својства 
Novo
m2
0 kg
Нијанси

Производот е достапен во графитна нијанса.

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk