Jubizol Trend Finish T

Пердашен малтер за интензивни, заситени и темни 'cool' нијанси со гранулација 2.0

Опис

Врвниот малтер Jubizol Trend finish, во својата шитока понуда на интензивни и заситени »cool« нијанси, наменет е сите оние, кои сакаат на објектот да ги истакнат архитектурните детали, кои на фасадата и даваат посебен и уникатен изглед. Малтерот е направен со технолошко напредни компоненти кои обезбедуваат висока UV постојаност и е на располагање со зараибана и пердашена структура. Овој малтер е дел од системите JUBIZOL EPS, JUBIZOL Strong и JUBIZOL Premium. Во целост ги надополнува сегашните бази 3000 (1000) кај акрилните измазнети и пердашени малтери како и кај Jubizol Unixil Finish.

Карактеристики

  • висока светлосна и временска постојаност на интензивните/заситени/cool нијанси во секакви климатски услови;
  • едноставно е за вградување;
  • добра водоодбивност и вискоа цврстина; 
  • пропорционално висока пареопропусност; 
  • долготрајна отпорност на заштита од ѕидни алги и мувла.

 

Детали

Подготовка и нанесување 
ГлетаркаПиштол за прскањеКружно пердашењеМешањеАлатот го чистиме со вода

Потрошувачка

2,5 kg/m2 кај гранулација од 2.0

Пакување

Канта 25 kg.

 

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

m2
0 kg
Нијанси
  • тон карта JUB (нијанси со краен број 0 и 1)
  • тон карта JUB  Favourite feelings (нијанси со крајна буква A, B, и дел со C)
  • 10 различни нијанси означени со COOL од тон картата на  JUB*
  • 44 различни нијанси означени со COOL од тон картата на  JUB Favourite feelings (нијанси со ѕвеѕда & со полна куќичка и куќичка со лента Y<25 со исклучок на нијансата  385A/385B)*

*испорака само од фабрика

 

 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk