JUBIZOL Decor - Glitter (сјај-светки)

Дискретен и во исто време многу посебен сјај, кој ќе направи сјај на површината на фасадата, ќе привлече многу погледи. Ефектот на сјајот е жив и постојано се менува со промената на надворешната светлина. На објектот му дава  изглед на разиграност и ексклузивност.

JUBIZOL DECOR Glitter
JUBIZOL DECOR Glitter
JUBIZOL DECOR Glitter
JUBIZOL DECOR Glitter
JUBIZOL DECOR Glitter
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk