JUBIZOL Decor glitter

Стаклени зрна со рефлектирачки блескав ефект
JUBIZOL Decor glitter

Опис

ТОП ИЗБОР за достигнување на блескав декоративен ефект на фасади и други надворешни површини.  

Својства

 • Траен и постојан ефект (одлична отпорност на временски влијанија)
 • Соодветен за темни и светли подлоги
 • Ефектот е видлив на сонце или вештачко светло
 • Ефектот е дискретен и во исто време посебен
 • Природен изглед на блесок

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Можност за оригинална и индивидуална слика на објектот
 • Трајност на декоративниот ефект
 • Амбиентално решение на надворешните површини
 • Едноставна изведба – машинско нанесување на завршен слој
 • Универзален производ кој може да се нанесува на мокар филм од повеќе завршни слоеви

Детали

Подготовка и нанесување 
Szórásra alkalmas

Потрошувачка

 • 100 – 250 g/m2 

Амбалажа

 • Канта од 8kg

Пред употреба, детално прочитајте го техничкиот и сигурносниот лист.

 

Својства 
Novo
m2
0 kg
Barvni odtenki

/

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk