JUB Tрендови боја 2020

Ние во JUB, во соработка со архитектите, изготвивме четири инспирации за тоа како бојата на годината надополнува различни комбинации на бои, текстури и материјали, создавајќи незаборавни чувства во текот на сезоните.

ЗИМСКА МИСТИКА

ПРОЛЕТНА НЕЖНОСТ

ЛЕТНА СВЕЖИНА

ЕСЕНСКА ТОПЛИНА

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk