DECOR Crystal

Декоративна боја со сјаен ефект
DECOR Crystal

Опис

 

ТОП ИЗБОР за површини на таванот со модерно осветлување, детали за sидните површини на дневни соби или деловни простории.

Својства

 • Елегантен сјаен ефект.
 • Достапно во 80 модерни нијанси.
 • Се користи во комбинација со DECOR Crystals.
 • Конечната перивост се постигнува по три недели.

Придобивки за инвеститорот / изведувачот

 • Атрактивен и модерен изглед дома.
 • Голем избор на тренд нијанси.
 • Лесно за изработка дури и за аматери.
 • Брза и лесна апликација.
 • Производ подготвен за непосредна употреба.

Изработка на декоративни техники

• DECOR Crystal

Детали

Подготовка и нанесување 
Алатот го чистиме со водаJUMIX нијансирањеМешање

Потрошувачка

 • 100-110 g/m2

Време на сушење

 • 6 часа

Пакување

 • кантичка 0,65lit

 

Внимателно прочитајте го техничкиот и безбедносниот лист со податоци пред употреба.

Документи

m2
0 kg
Barvni odtenki
 • Niansiranje po barvni karti DECOR Crystal
Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk